FIFA 14 MOD EA FC 24 SÜPER LİG GÜNCEL APK İNDİR!


Herkese merhabalar. bugün sizlere FIFA 14 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EA FC 24 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 3 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Kurulumu bilmeyen arkadaşlarımız için ise kurulum videosunu aşağıya bıraktık. Oyunun indirme linkleri en alt bölümde yer almaktadır.





Oyunda tüm ligler ve formalar tamamen güncel bir şekilde yer almaktadır. Süper Lig de tamamen güncel bir şekilde yer almaktadır. Formalar ve kadrolar 23-24 sezonuna ait olup transfer döneminden sonra hepsi güncellenecektir.




Oyunda turnuva modundan çeşitli turnuvalara katılabilirsiniz. Yeni olarak EURO 24 ve CUPA AMERİCA turnuvaları eklendi. Tüm milli takımlar formalarıyla birlikte güncellendi.

Oyunda hazırlık maçları yapabilir, turnuva modundan çeşitli turnuvalara katılabilir, kariyer modunda dilediğiniz takımı seçerek kariyer serüvenine atılabilir, antrenmanlar yapabilir ve penaltı atışabileceğiniz bölümler sizleri bekliyor.


Yeni eklenen çim, yüksek grafikleri ve İspanyol spikeri ile sizlere mobilde güzel bir oyun deneyimi sağlayan bu modu aşağıda bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosunu izleyip oyun hakkında bilgi alabilir ve aşağıda bulunan kurulum videosunu izleyerek çok rahat bir şekilde kurulumu yapabilirsiniz.

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

FIFA 14 MOD EA FC 24:

APK+DATA+OBB İNDİR



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

5 comments:

  1. dostum turkiye ligi kariyer modunda oyundan atiyor

    YanıtlaSil
  2. Fc24 e bastığımda uygulama yüklenmedi diyor ? Bilgin varmı

    YanıtlaSil
  3. Kanka ben yuklemek istiyom tiktok gordum

    YanıtlaSil
  4. Dostum selam kariyer modu hata veriyor belki farkındasındır en kısa sürede fixlenmiş halini bekliyoruz kolay gelsin :)

    YanıtlaSil