FTS 24 GÜNCEL TRANSFERLER APK İNDİR!


 Herkese merhabalar, bugün sizlere FTS 24 güncel transferler modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 300 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunda 5 Temmuz 2024 tarihine kadar gerçekleşen tüm transferler eklenmiştir. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Kurulumu bilmeyenler için kurulum videosu en altta yer almaktadır. Oyunun indirme dosyaları da aşağıda yer almaktadır.

Oyunda kariyer modu, çeşitli turnuva modları sizleri bekliyor.




İstediğiniz bir takımı seçerek kariyer modunu oynayabilirsiniz. Transferler yapabilir, dilediğiniz gibi takımını ayarlayabilirsiniz. Maçları ister kendiniz oynayabilir isterseniz de simüle edebilirsiniz. Dilerseniz de seçmiş olduğunuz oyuncu üzerinden maçları oynayabilirsiniz. Oyun modları bölümünde ise hızlı maç yapabilir, turnuva modunu oynayabilir, antrenmanlar yapabilir veya seçmiş olduğunuz oyuncu üzerinden tek maçlık oyuncu maçı yapabilirsiniz.






Hemen hemen birçok takım oyunda güncel olarak yer almaktadır. Oyundaki takımlar 5 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli transferler ile birlikte güncellenmiştir. Ayrıca oyunda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray da güncel olarak yer almaktadır. Oyunda EURO 24 moduda bulunmaktadır.



Yeni eklenen çimle birlikte sizlere efsane bir oyun deneyimi yaşatacak olan bu modu en altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Ayrıca tanıtım ve kurulum videoları da aşağıda yer almaktadır. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:


APK+DATA+OBB:



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

3 comments: