EA FC 25 MOBILE APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan EA FC 25 modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık indirdiğiniz lite paket ise 3-4 GB, eğer full versiyonu indirdiğiniz takdirde ise 10-15 GB arasında bir boyuta sahip olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyunun indirme linkleri, kurulum videosu ve geniş tanıtım videosu aşağıda yer almaktadır.


Oyunun teması pc versiyonuna göre ayarlanmış olup birbirinden farklı modlar sizleri bekliyor. Turnuva modları, hazırlık maçı, kariyer modu. challange modu, lig modu gibi efsane özellikler sizleri bekliyor.


Kariyer modunda ister erkek ister ise kadın futbolu kariyer yapabilirsiniz. Burada sizleri İngiltere, İspanya, Fransa ve İtalya ligleri bekliyor. Seçmiş olduğunuz bir takım ile sırayla diğer maçları oynayarak şampiyon olabilirsiniz. Dilerseniz aynı şekilde menajer kariyeri de yapabilirsiniz.



Oyunda birbirinden farklı turnuva modları sizleri bekliyor. Lig kupaları, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Konferans Ligi, Kadın futbol ligleri gibi birçok turnuva modu oyunda yer almaktadır.



Rival Football bölümünde ise sizleri efsane takımlarla maç yapabileceğiniz bir bölüm, kadın ve erkek turnuva bölümleri sizleri bekliyor.



Challange modunda ise icon's road ve season's road bölümleri sizleri bekliyor. Dilediğiniz takımı seçerek bu turnuvalara katılabilirsiniz.





Oyunda hemen hemen bütün ligler ve milli takımlar güncel olarak yer almaktadır. Süper Lig de oyunda güncel olarak yer alırken kadrolar %80 oranında güncelliğe sahip. Formalar ise Avrupa'nın büyük ligleri tamamen güncel olarak yer alırken Süper Lig de sadece 1 forma güncel olarak yer alıyor.



Yüksek grafikleri ile sizlere efsane bir oyun deneyimi sağlayacak olan bu modu aşağıdaki indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun geniş tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilir ve kurulumu bilmiyorsanız da kurulum videosunu da izleyebilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:


EA FC 25:



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

3 comments:

  1. Sunuculara erişim kapalıdır hatası alıyorum oyuna giremiyorum hocam yardımcı olurmusun

    YanıtlaSil
  2. Bende giremiyorum

    YanıtlaSil
  3. Android sürüm hatası alıyorum yardımcı olurmusun sefa kardeşim

    YanıtlaSil