FIFA 16 MOD EA FC 25 APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 mobile oyunu üzerine yapılmış olan yeni bir modun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 5 GB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızda oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tantıtım videosu aşağıda yer almaktadır. Oyunun kurulu videosu da en alt bölümde yer almaktadır. Oyunu altta bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz.




Yepyeni tasarımıyla sizlere görsel bir şölen sunan bu modda birbirinden farklı oyun modları sizleri bekliyor. Kariyer modu, hazırlık maçı, klasik maçlar, challange modları, turnuva modları gibi çeşitli modları oynayabilirsiniz.


Klasik maç modunda çeşitli maçları direkt oynayabilirsiniz.




Sezon modunda ise ister icon modunu isterseniz de sezon modunu oynayabilirsiniz. Birinde efsane takımlara karşı seçmiş olduğunuz takımla maçlar yaparken diğerinde ise lig karmalarına karşı maçlar yapabileceğiniz bir turnuva sizleri bekliyor.




Oyunda Şampiyonlar Ligi, Konferans Ligi, Avrupa Ligi, Ülke Kupaları, Kadın Futbol Turnuvaları gibi birbirinden farklı 21 turnuva modu sizleri bekliyor.





Yüksek grafikleri ile sizlere konsol tadında bir oyun deneyimi sunan bu modu en alt bölümde yer alan indirme linklerinden indirebilirsiniz. Oyunun kurulum videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun tanıtım videosu da aşağıda yer almaktadır. İyi oyunlar..


TANITIM VİDEOSU:







KURULUM VİDEOSU:





İNDİRME LİNKLERİ:


EA FC 25:



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

7 comments: