FTS 25 APK İNDİR!

 


Herkese merhabalar, bugün sizlere FTS üzerine yapılmış FTS 25 güncel transferler modunun tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 600 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde anroid cihazlarınızda oynayabilirsiniz. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun indirme linkleri en alt bölümde yer almaktadır. Oyunun tanıtım ve kurulum videosu da aşağıya eklenmiştir.

Oyunda kariyer modu. çeşitli oyun modları, günlük maç görevi ve birçok özellik sizleri bekliyor.



Kariyer modunda dilediğiniz bir takımı seçerek kariyer yapabilirsiniz. Maçları ister kendiniz oynayabilir isterseniz de simüle edebilirsiniz. Dilerseniz de tek bir oyuncu üzerinden de maçları oynayabilirsiniz. Transferler yapabilir, takımınızı dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Oyun modları bölümünde 4 farklı bölüm sizleri bekliyor. İster hazırlık maçları yapabilir, ister turnuva moduna katılabilirsiniz, ister tek maçlık oyuncu maçı oynayabilir, isterseniz de antrenmanlar yapabilirsiniz.






Oyunda hemen hemen tüm ligler ve milli takımlar yer almaktadır. Oyunda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları da yer almaktadır. Tüm takımlar 10 Ağustos 2024 tarihine kadar güncel bir şekilde yer almaktadır.


Yüksek grafikleri ile hemen hemen her cihazda çok rahat bir şekilde oynayabileceğiniz bu modu aşağıda bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun tanıtım videosunu izleyebilir ve kurulumu bilmiyorsanız da kurulum videosunu izleyebilirsiniz. İyi oyunlar...

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:



İNDİRME LİNKLERİ:

FTS 25:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder