FTS 25 DATA VE OBB'SİZ APK İNDİR! ANDRODİD 10, 11, 12, 13, 14 UYUMLU APK!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FTS 25 kurarken data ve obb hatası, erişim hatası alan arkadaşlarımız için tüm android sürümlerine uygun FTS modununu tanıtımını yapacağız. Oyun yaklaşık 500 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlarınızdan oynayabilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en alt bölümde yer almaktadır. Oyunun kurulum videosu ve tanıtım videosu da aşağıda yer almaktadır.





Oyunda menajer modu, tek maçlık oyuncu maçı, hazırlık maçı, turnuva modu, antrenman bölümü ve günlük maç etkinlikleri bölümünden dilediğinizi oynayabilirsiniz. Menajer modunda dilediğiniz takımı seçerek kariyer modu yapabilirsiniz. Maçları ister kendiniz oynayabilir, isterseniz de simule edebilirsiniz. Ayrıca maçları seçmiş olduğunuz bir oyuncu üzerinden oynayabilirsiniz.





Oyunda hemen hemen bütün ligler yer almaktadır. Süper Lig takımlarından ise Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımları oyunda yer alıyor. Büyük ligler tamamen güncelken Süper Lig ekiplerinin yaz transfer döneminden bazı transferleri sadece ekli bir şekilde yer alıyor.




Yüksek grafikleri ile sizlere güzel bir oyun deneyimi sağlayacak olan bu modu en alt bölümde yer alan indirme linklerinden indirebilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ve kurulumu da bilmiyorsanız aşağıdan kurulum videosunu da izleyebilirsiniz. İyi oyunlar..

TANITIM VİDEOSU:


KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

FTS 25:

Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

3 comments: