FTS 25 GÜNCEL TRANSFERLER APK İNDİR!

 

Herkese merhabalar, bugün sizlere FTS üzerine yapılmış olan FTS 25 güncel transfer modunun tanıtımı ile karşınızdayım. Oyun yaklaşık 600 MB olup tamamen internetsiz bir şekilde android cihazlardan oynanabilmektedir. Oyun apk olduğu için iOS cihazlarda çalışmamaktadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun indirme linkleri en alt bölümde yer almaktadır.

Oyunun ana menüsü yukarıdaki gibi olup çeşitli modlar sizleri bekliyor.



Oyunda kariyer modu yer almaktadır. Dilediğiniz bir takımı seçerek kariyer modunun tadını çıkarabilirsiniz. Maçları isterseniz kendiniz oynayabilir isterseniz de simule edebilirsiniz. Ayrıca maçları tek bir oyuncuyu kontrol ederek de oynayabilirsiniz.

Hızlı maç, turnuva modu, antrenman modu ve tek maçlık oyuncu maçları da sizleri bekliyor.





Oyunda birçok lig ve takım güncel olarak sizleri bekliyor. 1 Ağustos 2024 tarihine kadar gerçekleşmiş bütün transferler yeni takımlarına eklendi. Oyunda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray takımları da tamamen güncel bir şekilde yer alıyor.




Yüksek grafikleri ile sizlere güzel bir oyun deneyimi sağlayacak olan bu modu en alt bölümde yer alan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Ayrıca oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ve kurulum videosunu da bilmiyorsanız izleyebilirsiniz. İyi oyunlar.

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

FTS 25 :



Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

2 comments: