UFL MOBILE BETA APK İNDİR!

 



Herkese merhabalar, bugün sizlere FIFA 16 Mobile oyunu üzerine yapılmış olan UFL Mobile Beta modunun tanıtımını yapacağız. Oyun tamamen internetsizdir. Apk olduğu için sadece android cihazlarda çalışmaktadır. Oyun yaklaşık olarak 2-3 GB civarındadır. Oyunun detaylı tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun kurulum videosu ve indirme linkleri de aşağıda yer almaktadır.

Mod şuan beta aşamasında olduğu için sadece hazırlık maçı yapabileceğiniz bir bölüm sizleri bekliyor. Dilediğiniz takımları seçerek maçlar yapabilirsiniz.

Oyunda maç süresini, maç zorluğunu, spiker, animasyonlar gibi birçok özelliği istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.



Oyunda hemen hemen birçok lig ve milli takım yer almaktadır. Oyunda Süper Lig de bulunmaktadır. Oyunun kadroları 2024 Ağustos ayına kadar gerçekleşmiş olan transferler ile güncel bir şekilde sizleri beliyor. Tabi ki bunun için DB dosyasını kurmanız gerekiyor.





Yüksek grafikleri ile sizlere konsol tadında bir oyun deneyimi sağlayacak bu modu aşağıda bulunan indirme linkleri bölümünden indirebilirsiniz. Oyunun geniş tanıtım videosu ve kurulum videosu da aşağıda yer almaktadır. İyi oyunlar..

TANITIM VİDEOSU:



KURULUM VİDEOSU:


İNDİRME LİNKLERİ:

UFL MOBILE:

UFL MOBILE BETA APK İNDİR

HATA ALMAMANIZ İÇİN KURULUM VİDEOSUNU DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE İZLEYİNİZ!




Hakkında Sefa Albayrak - YT

Sefa Albayrak YouTube Kanal Sahibi..

0 comments:

Yorum Gönder